Abonneren op RSS Feed

Herfstmeeting in Exloo

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

Door organisatorische omstandigheden kan het Brabant evenement niet doorgaan. De locatie die Christ op het oog had was niet beschikbaar, vandaar dat we besloten hebben dit door te schuiven naar het volgend jaar.

Maar onze leden zitten niet stil, Marko en Esther hadden een geweldig idee in een unieke omgeving. Het wordt weer eens tijd voor een leuke rit!

Datum:
13 september 2015
Locatie:
Exloo (Dr)
Accomodatie:
Herberg de Schoapendrift

Het Drentse land heeft veel te bieden aan natuurschoon, mooie dorpjes en unieke locaties. Wij krijgen de mogelijkheid om hier ook van te gaan genieten.

De start zal zijn vanuit Exloo (dr), we gaan een leuke rit door de omgeving rijden, of het gezamenlijk rijden wordt of een puzzelrit gaat worden laten we even in het midden. Maar Hunebedden gaan we zeker tegenkomen op de route.

Voor diegene die het wenselijk vinden is er een mogelijkheid tot overnachten op de startlocatie, dit geheel op eigen kosten.
Voor meer informatie verwijzen wij jullie naar de website: herbergschoapendrift.nl

Kortom een perfecte gelegenheid om onze S’jes weer eens de sporen te geven.

Aanvang 10.30 uur, Einde omstreeks 17.00 uur.
Eigen bijdrage per voertuig bedraagt €5.00

De locatie:
Herberg Shoapendrift
Hoofdstaat 96
7875 AE EXLOO (Dr)

Dus meld je aan en doe mee!

AANMELDEN VOORAF GEWENST! secretaris@hondas800club.nl
of 0485-541754 / 06-55767878

Foto’s van deze bijeenkomst in Exloo