Abonneren op RSS Feed

Uitnodiging 1e evenement 2011

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

Beste Hondisten en Hondistes

De Honda S800 Club Nederland nodigt jullie bij deze uit voor het eerste evenement van 2011.

Datum:
Zondag 17 april 2011
Tijd:
Verzamelen tussen 10.30 en 11.00 uur
Locatie:
Café de Witte Brug te Sprang Capelle
Nieuwe Vaart 36
5161 AR Sprang-Capelle
Organisator:
Christ en Corry de Ruyter

Het weer hebben we niet in de hand, de locatie is ondertussen al bijna een vanzelfsprekendheid geworden, de vreugde en het plezier nemen we allemaal zelf mee. Gelukkig we kunnen weer rijden! Christ en Corry de Ruyter wachten ons op met heerlijke koffie (of thee) en vers gebak, om vervolgens via landelijke wegen te koersen naar een museum in de gemeente Oosterhout. (http://www.museumoudoosterhout.nl)

Na te hebben genoten van al het moois in het museum, gaat het weer retour naar Sprang Capelle door het Brabantse Land. Waar we uiteindelijk voldoende tijd zullen hebben om weer gezellig bij te kletsen. Voor velen is dit weer de dag om de adrenaline op peil te brengen om hetzij te gaan starten met een al lang maar ook vaak uitgestelde restauratie, een hernieuwde start te maken van een voor jaren terug begonnen restauratie, of gewoon weer te gaan genieten van onze mooie hobby.

Ter afsluiting van de dag heeft Christ er voor gezorgd dat we gezamenlijk van een heerlijk diner kunnen genieten (17:00 uur). We kunnen kiezen uit Beenham of Varkensmedaillons aangevuld met heerlijk groente, aardappeltjes en frietjes.

Om dit alles te kunnen organiseren is opgave vooraf noodzakelijk!! Opgave per email aan: Christ@hotmail (als u geen email heeft Christ even bellen)

De eigen bijdrage voor deze onvergetelijke dag bedraagt € 17.50 per persoon. (kids tot en met 16 jaar zijn gratis)

Inbegrepen zijn:Ontvangst koffie en gebak/entree museum/diner.
Niet inbegrepen zijn:Drankjes tijdens diner.

Christ en Corry hopen op net zo’n grote opkomst als op de jaarvergadering : tot slot hoe meer mensen hoe meer plezier en hoe meer HONDA’s hoe meer bekijks.