Abonneren op RSS Feed

Uitnodiging Honda Weekend 2011

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

Honda weekend 2011

De Honda S800 Club Nederland nodigt jullie bij deze uit voor het Honda Weekend 2011.

Datum:
Het weekend van Hemelvaart 2,3,4 en 5 juni 2011
Locatie:
Opende
Accommodatie:
Camping De Kastanjeboom
Organisator:
Froukje en Henk Dermois

Voorwoord:

De uitnodiging van het vorige jaar begon als volgt:

Zo lang wij ons kunnen herinneren, gaat onze club jaarlijks kamperen. Niets mis mee toch? Wel zien we als bestuur langzaam het een en ander veranderen. Was het eerst kamperen met alleen tenten, later volgden de vouwwagens, caravans etc. Tegenwoordig kijkt niemand vreemd meer op als we aankomen met een camper. Ook vakantiehuisjes of stacaravans beginnen hun intrede te krijgen. Hotelaccommodaties is nog een toekomstbeeld maar geruchten en wensen in die richting zijn reeds tot het bestuur doorgedrongen. Komt dat door onze welstand, leeftijd, of is het ons bestedingspatroon?

Het is gebleken dat de nieuwe aanpak zeer succesvol bleek te zijn. Froukje Dermois gaat ons dit jaar verrassen. Zijn jullie er ook bij?

Kosten:

De kosten voor verblijf zijn voor EIGEN rekening. Op deze manier is een ieder vrij om zelf te kiezen wat hij of zij wenselijk vindt: tent, caravan, chalet of zelfs een hotel. De club vergoedt de kosten voor de barbecue en de geplande activiteiten.

De Camping:

Camping De Kastanjeboom is een kleine gezellige camping met vele mogelijkheden. Het meenemen van je eigen tent of caravan is natuurlijk toegestaan. Rust is wel het sleutelwoord. Dat het in het weekend van 2,3,4 en 5 juni verstoord wordt door Honda gebrul was voor de eigenaar geen probleem.

Activiteiten:

We maken tijdens een leuke toertocht een tussenstop om in Boerakker vreemde vogels te bekijken onder het genot van een kopje koffie Voor de lunch wordt gezorgd.

Camping:

Website Camping
http://www.minicampingdekastanjeboom.nl/

Hotel mogelijkheden:

Hotel Opende “de Piramide”
http://restaurantdepiramide.nl/

Hotel Meerzicht Eastermar
http://www.hotelmeerzigt.nl/

Hotel van der Valk Drachten
http://www.valk.com/pages/?ID=3376&propertyCode=GTD&i=0

Gastenhof Bouma
http://www.gastenhofbouma.nl/

Aanmelden:

Om de organisatie op de juiste wijze voor te kunnen bereiden zou ik graag via email aan froukje@gmail een antwoord ontvangen op de volgende vragen:

Wie komt er?
Met hoeveel personen?
Welke accommodatie?
Van wanneer tot wanneer?
Deelname barbecue?

!!!LET OP!!!
Kampeerterrein voor eigen tent/caravan is besproken.
Bij aankomst op de camping melden bij de receptie en zelf je “veldje” bespreken.
Hotel naar keuze zelf te regelen

Betalingen:
Kosten campingplaats € 11.50 per plaats (inclusief 2 p.p.d., auto, caravan/tent, elektra) per nacht (2 euro korting t.o.v. de normale prijs)

Ik hoop dat dit programma de juiste lading heeft om garant te staan voor een heerlijk weekend.
Wij zijn er klaar voor en jullie?