Abonneren op RSS Feed

Uitnodiging Honda weekend 2014

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

De Honda S800 Club Nederland nodigt jullie bij deze uit voor het Honda Weekend 2014 .

Datum:
Vrijdag 23 mei t/m zondag 25 mei 2014
Locatie:
Tongerenseweg 126, 8162 PP Epe
Accomodatie:
Camping de Koekamp
Organisator:
Henk & Froukje Dermois, André & Evelien Averesch

Voorwoord.

In eerste instantie was het de bedoeling naar een minicamping, de Tesseplekke, in Veessen te gaan. Daar was de mogelijkheid een caravan en/of een appartement voor 4 personen te huren, helaas is het appartement voor langere tijd besproken.
Tijdens de algemene ledenvergadering hadden wij het idee dat een aantal clubleden het jammer vond dat er te weinig huur accommodatie aanwezig was op de camping. Daarom hebben wij besloten uit te wijken naar een andere camping.

De Camping:
Voormalige boerenhoeve met majestueuze eiken en beuken omzoomd is heden een boerderijpark op ca. 8 ha en gelegen op de route Epe- Nunspeet aan een parallelweg van de N795. Epe ligt op 15 minuten wandelen, 5 minuten fietsen. Nunspeet op 35 minuten fietsen over mooie fietspaden door de bossen waar vrijwel altijd herten, reeën en overig wild waarneembaar zijn.
Het afwisselende landschap in de omgeving van het boerderijpark bestaat uit veenweiden, sprengen en eeuwenoude snelstromende beken naast heidevelden, bossen en open landschappen.
Het meenemen van je eigen tent, caravan of camper is natuurlijk toegestaan. Rust is wel het sleutelwoord. Gereserveerd is het weekend van 24 en 25 mei, waarbij de mogelijkheid bestaat om eerder te arriveren dan wel langer te blijven.

Activiteiten:
Hoe we onze zaterdag (dagdeel) gaan vullen is nog niet bekend, maar ongetwijfeld gaat dit weer gezellig worden . Natuurlijk hebben we ‘s avonds onze gemeenschappelijke barbecue.

Kosten:
De kosten voor verblijf (accommodatie) zijn voor EIGEN rekening en dienen zelf bij de campinghouder afgerekend te worden. Op deze manier is een ieder vrij om zelf te kiezen wat hij of zij wenselijk vindt: tent, caravan, camper, stacaravan of trekkershut. De club vergoedt de kosten voor de barbecue.

Website camping: www.dekoekamp.nl
Adres: Tongerenseweg 126, 8162 PP Epe.
Tel. 0578-614117
Aangesloten bij ACSI campings.
Op de camping staan 4 stacaravans (deze zijn voorzien van douche en toilet) en 2 trekkershutten á 4 personen.
Deze hebben we in optie genomen. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk aan de camping eigenaar door te geven. Bij vermelding dat u als lid van de S800 club komt, is voor de camping eigenaar voldoende.
De volgende gegevens zijn daarbij van belang:
• Aantal personen?
• Welke accommodatie? (Stacaravan of trekkershut).
• Wanneer komt u aan en wanneer vertrekt u?
!!!LET OP!!!
Kampeerterrein voor eigen tent/caravan/camper is besproken.
Bij aankomst op de camping melden bij de receptie.
Reservering voor een stacaravan of trekkershut tijdig bij de camping eigenaar melden om zeker te zijn van een slaapgelegenheid.

Betalingen:
De kosten van de camping dient u zelf aan de camping eigenaar te voldoen. Voor de organisatie van overige activiteiten in het weekend vragen wij een eigen bijdrage van € 15,00 per persoon (vanaf 12 jaar). Deze kosten voldoet u bij de organisatie.
Wij gaan ervan uit dat het totale programma voor iedereen elementen bevat om garant te staan voor een heerlijk weekend. Wij zijn er klaar voor en jullie?
Meld je ook even aan bij één van de onderstaande adressen of je het gehele weekend aanwezig bent of alleen tijdens de BBQ. Dit i.v.m. bestellen van de BBQ en activiteiten.

Dit graag uiterlijk voor 17 mei a.s.

Henk & Froukje Dermois, André & Evelien Averesch