Abonneren op RSS Feed

Persbericht van de Fehac

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

Onderstaand persbericht heeft ons bereikt, welke wij graag delen!

PERSBERICHT

Maart 2015

FEHAC App gaat live

In december 2014 is de komst van de FEHAC App al aangekondigd en nu is het zover: iedereen bij de FEHAC kan de FEHAC App gratis downloaden. We werken continu aan de verbetering van de FEHAC app en daarom zien we uw opmerkingen en/of suggesties ook graag tegemoet!

Voordelen
De FEHAC App heeft grote voordelen:
•de FEHAC App is gratis voor de leden van de clubs
•de FEHAC App geeft korting op de producten en diensten van de FEHAC Business Partners
•de gebruiker heeft altijd de laatste info van de FEHAC
•de FEHAC App is exclusief voor leden bij de FEHAC aangesloten verenigingen

Registreren om FEHAC App te krijgen
Om exclusief gebruik te kunnen maken van alle voordelen die de FEHAC App biedt, moet aanstaande gebruiker zich wel eerst bij de FEHAC registreren. Bij de aanmelding moeten de volgende gegevens worden ingevoerd: naam, e-mailadres, van welke club men lid is en het lidmaatschapsnummer bij de club. De FEHAC gebruikt deze gegevens alleen om te controleren of de aanvrager wel recht heeft om deze app te downloaden, verder helemaal nergens voor.
De clubleden moeten zich dus zelf aanmelden om de FEHAC App te kunnen verkrijgen. De FEHAC vraagt de aangesloten clubs daarom om het aanmelden voor deze app onder de aandacht van hun eigen leden te brengen.

Voor Apple en Android
De FEHAC App wordt via een eigen, beveiligde verbinding gedownload; dus niet via een webshop.
U kunt de FEHAC App downloaden via de volgende link:

http://www.fehac.nl/app

U komt dan op een pagina waar in het kort wordt uitgelegd hoe u de FEHAC App op uw apparaat kunt installeren. U kunt op de knop ‘Aanvraag van de App’ (voor Android en Apple zijn er verschillende versies) klikken om deze gegevens in te voeren. Na deze registratie krijgt u op het opgegeven e-mailadres de link om de App te downloaden en een handleiding hoe de App geïnstalleerd moet worden op uw smartphone of tablet. Er zijn een tweetal verschillende links, één voor Apple (iPad en iPhone) en één voor Android toestellen. De FEHAC-App werkt niet op andere platforms.

Opmerkingen en suggesties over de app zijn welkom op ons e-mailadres: secretariaat@fehac.nl

De FEHAC wenst u veel plezier en vooral voordeel met deze FEHAC App.