Abonneren op RSS Feed

Uitnodiging Honda weekend

Warning: Undefined variable $size in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17 Warning: Undefined variable $attr in /customers/3/6/a/hondas800club.nl/httpd.www/blog/wp-content/themes/s800 v4/single.php on line 17

De Honda S800 Club Nederland nodigt jullie bij deze uit voor de Honda Weekend 2013 .

Datum:
8 en 9 juni 2013
Locatie:
Kronenberg/Sevenum (nabij Venlo)
Accomodatie:
Camping ’t Rouweelse Veld
Organisator:
Ronny Lucassen

De Camping:

Camping ’t Rouweelse Veld is een kleine gezellige boerencamping. Het meenemen van je eigen tent, caravan of camper is natuurlijk toegestaan. Rust is wel het sleutelwoord. Dat het in het Honda weekend verstoord wordt door Honda gebrul was voor de eigenaar geen probleem. Gereserveerd is het weekend van 8 en9 juni, waarbij de mogelijkheid bestaat om eerder te arriveren dan wel langer te blijven.

Activiteiten:

Hoe we onze zaterdag (dagdeel) gaan vullen is nog niet bekend, maar ongetwijfeld gaat dit weer gezellig worden . Natuurlijk hebben we ‘ s avonds onze gemeenschappelijke barbecue.

Op zondag zullen we een groot Honda evenement gaan bijwonen (voor diegene die daar belangstelling voor heeft), zo krijgen we wederom een gelegenheid om onze auto’s te laten bewonderen door de mogelijke eigenaren van de toekomst.

Zie voor meer info: www.hondafest.eu

Kosten:

De kosten voor verblijf (accommodatie) zijn voor EIGEN rekening en dienen zelf bij de campinghouder/accommodatie-eigenaar afgerekend te worden. Op deze manier is een ieder vrij om zelf te kiezen wat hij of zij wenselijk vindt: tent, caravan, chalet, B&B of zelfs een hotel. De club vergoedt de kosten voor de barbecue en de geplande activiteiten.

Camping:

Website camping boerencamping.rouweelseveld.nl

Op de camping staan twee kampeerbungalows voor zes personen. Deze hebben we in optie genomen. Wanneer u hiervan gebruik wilt maken, verzoeken wij u dit zo spoedig mogelijk doch uiterlijk 10 mei a.s. aan ons door te geven. Ook horen wij graag of u er bezwaar tegen heeft, de kampeerbungalow met andere leden te delen.

B&B mogelijkheid op 200 meter van de camping: www.gasterielievehemel.nl

Voor deze accommodatie dient u zelf contact op te nemen met de eigenaar.

De volgende gegevens zijn daarbij van belang:
• Aantal personen?
• Welke accommodatie?
• Wanneer komt u aan en wanneer vertrekt u?
• Neemt u deel aan de barbecue?

!!!LET OP!!!
Kampeerterrein voor eigen tent/caravan is besproken.
Bij aankomst op de camping melden bij de receptie.
Andere accommodatie (B&B of hotel) naar keuze zelf te regelen
Reservering voor de kampeerbungalows tijdig bij ons melden om zeker te zijn van een slaapgelegenheid.

Betalingen
De kosten van de camping dient u zelf campinghouder te voldoen. Voor de organisatie van overige activiteiten in het weekend vragen wij een eigen bijdrage van € 15,00 per persoon (vanaf 12 jaar). Deze kosten voldoet u bij de organisatie.

Wij gaan ervan uit dat het totale programma voor iedereen elementen bevat om garant te staan voor een heerlijk weekend. Wij zijn er klaar voor en jullie?

Ronny en Sandra Lucassen